A Sils, com més serem més riurem, també es pengen posts sobre l'escola:

 1. Alba diu,

  el 19 de Febrer del 2007 a les 22:18

  Espero que el Departament d'Educació tingui present l'augment de població que a curt termini hi haurà a Sils, perquè els nostres nens i els professionals que hi treballen no hagin de passar-se una colla d'anys sense espais o en barracons, ja que sembla que en pocs anys poden triplicar-se força cursos.
  Bé, si el Departament no ho té present, ara que venen eleccions, voldria demanar que ho tinguin present o millor dit en el seu programa electoral, els grups que s'hi presentin; ja que l'ajuntament a part de cedir el terreny, també pot avançar les obres. No espereu a que es moguin d'Educació, esteu alerta de com està l'escola ara, i sumeu les previsions que teniu sobre l'augment de la població. Crec que es un tema molt important, i que no podeu oblidar…., o deixar per demà.

 2. pepet diu,

  el 15 de Maig del 2007 a les 20:25

  Fins ara lo bo que ha tingut nomès tenir una escola,ha sigut que tots els nens del poble tan si son de urbanitzacions ó nucli ha passat per allà mateix, s'han conegut i s'ha fet amics, això es molt bo, així no tindría que canviar, perque quan la gent no es coneix es quan hi ha els malentesos, . Com ho faràn per distribuir els nens??
  Reconec que amb el ritme de creixement del poble en necessitem una altre, però esperem que puguin fer alguna activitat conjunta i anr-se coneguen els uns amb als altres.

 3. Mark diu,

  el 15 de Maig del 2007 a les 23:09

  A mi també m'agradaria que seguissin units tots els nens del poble (nucli urbà i urbanitzacions). Em preocupa una situació diferent…

 4. Garriga diu,

  el 16 de Maig del 2007 a les 00:11

  Jo agrairia molt que l'ajuntament donés més informació del tema "escola nova". Doncs parlen de que estarà al Bosc de l'Aymerich. Però a on? al costat? a dins? com quedarà tot aquell sector? Per fer una nova escola necessites un solar molt gran i pocs desaigües de clavagueres particulars. I el que s'observa són molts desaigües i cap espai prou gran per inquibir una escola tenint en compte el creixement previst. El Carrer de les Mallorquines es quedarà sense el seu únic i trist i brut parc? És l'unic parc de tot Sils amb ombra a ple estiu, on els nens hi poden anar a qualsevol hora. Espero que no se'ls hagi acudit la genial idea de tallar tots aquells pins, treure el trist parc (però molt necessari) i plantufar-hi allà l'escola. Espero, sincerament, que les previsions siguin millors.

 FONT: Sils, com més serem més riurem

Com podeu veure és un tema recorrent a molts llocs on es debat… per sort! A veure si qui ens ha de fer cas ens en fa i ens escolta passada la "voràgine" de les eleccions guanyi qui guanyi.

Salutacions

La Junta  

[@more@]

Anuncis