Benvolguts/des!

Avui hem assistit a la reunió de presentació de l’equip de professors i la direcció del Ses de Sils, el nou Institut creat a la nostra població.

Us hem de dir que ha estat molt engrescadora. Hem sabut on instal·laran l’aulari provisional: de moment davant el petit bosquet de Can Aymerich, mentre no comencin les obres definitives. Ens han informat que el segon any ja estaran dotats amb tot el material necessari de laborati, música, ordinadors, etc.

Els professors s’han presentat i ens han parlat del seu projecte pedagògic. No són un grup a qui el departament hagi triat, sinó que són un equip de persones il·lusinades en dur a terme una línia pedagògica concreta i han volgut iniciar la tasca en un nou centre petit com serà aquest, de moment.

L’inspector del departament ha estat explícit en dir quins són els tres pilars del sistema educatiu: el primer els mestres, el segon els alumnes i el tercer els pares i les mares. Si alguna d’aquestes columnes no funciona els projectes no avencen cap a les fites que es volen aconseguir. I en això, des d’aquí, des de l’AMPA, i recordant la frase de Marina "para educar a un niño hace falta la tribu entera" nosaltres estem  totalment d’acord amb aquest sistema triangular. 

Per part de l’AMPA d’aquesta escola de primària tindràn tot el nostre recolzament, i les famílies que vulguin agrupar-se per crear l’associació de mares i pares a l’institut també saben que tenen des de ja mateix tot el nostre suport. 

Teniu una adreça on podreu saber molt sobre l’ideari del Grup La Font, d’on parteixen aquest grup de mestres interessats en el projecte i que seran els professors dels vostres nanos:

http://www.gruplafont.org/ 

Bé, esperem que si teniu algun dubte, ens el feu saber o els hi feu arribar a ells directament.

Salutacions!

Junta de l’AMPA 

 

Anuncis