Són les 18:14 h. i ens acaben de trucar advertint-nos que una companya de la Junta de l’AMPA ha hagut de donar la cara per les mares i per l’associació ja que els mossos d’esquadra estaven cercant als responsables de l’aldarull.

A la nostra companya Mª Tere Gonzàlez Alarcon, mare d’en Marc Miralles de 5è, de l’Aina Miralles de 1r. i l’Alba Miralles de la Llar d’infants, li han demanat les dades i n’han pres nota amablement.

Sembla ser que el problema era la "manca de velocitat" a la carretera. És a dir, en un via on s’ha d’anar a 80 km/hora no es pot transitar a menys de 40 km/hora.

No sabem si aquestes dades poden servir per a què el transport escolar sigui gratuït però si és per alguna altra cosa, demanarem consell a la FAPAC, és clar.

Ens preguntem que passa si transita davant nostre un tractor… Sabem que van a una velocitat lenta que no supera aquestes velocitats. Així és que:

Pares i mares de Sils i entorn, si teniu tractors i esteu disposats a "protegir" alguna altra convocatòria de manifestació dels vostres veïns i veïnes ja sabeu, encapçaleu-la!

Esperem que així ens evitarem aquests ensurts. 

Gràcies pel suport!

La Junta de l’AMPA mobilitzada 

 

Anuncis