Mentre aquesta la vostra AMPA ha engegat la campanya per la construcció del nou centre escolar a Sils, la plataforma d’AMPAs de La Selva interior resta a l’espera de rebre notícies del Departament d’educació i/o del Consell comarcal però encara no han rebut res de nou fins aquests moments.

Tot i això, les Juntes segueixen treballant i es reuneixen aquest proper divendres per coordinar-se i pulir els últims serrells de la moguda dels propers dies.

Quina moguda? En breu, molt aviat us ho anotarem, però prepareu-vos per agafar el cotxe i fer una marxa lenta fins al Consell comarcal.

Us demanem que tots els pares i mares que pugueu assistir-hi surtiu de Vidreres i aneu per la carretera fins al la seu del Consell. També ens podem afegir pel camí, però es tracta d’anar-hi tots i demostrar que estem en desacord amb el que passa.

S’ha decidit que sigui Vidreres perquè és un punt comú a molts dels pobles del voltant i les poblacions més llunyanes tenen accés per les vies intercomarcals més ràpides.

Només cal saber el dia i l’hora.

Us esperem a tots.

Per un transport públic i gratuït per als nens i nenes de les escoles de La Selva.

La Junta de l’AMPA

Anuncis