La nova notícia, increïble, però certa, és que NO ES FARÀ LA NOVA ESCOLA (Cliqueu per entrar el seu bloc).

Ara mateix el Consell Escolar Municipal està reunit, des de les 19:30 h. per parlar del tema en reunió extraordinària per saber quines mesures es pensen dur a terme davant aquesta decisió que s’ha pres des de la Conselleria.

Des d’aquí, l’AMPA del CEIP trobem que és ja l’última estirada de corda que ens podien fer. Crèiem que estava tot enllestit:

– Els terrenys

– La direcció del nou centre

– L’equip de mestres

– S’havia presentat el nou projecte de centre, engrescador, als pares

– Hi ha tota una colla de pares i mares il·lusionats que han decidit traslladar els nens i nenes de p4 i p5 a la nova escola

– Bates i altres coses engegades….

– S’iniciava amb una línia de P3, una de P4 i una de P5, sense haver de compartir classe aquests dos últims cursos

– No hi havia risc de triplicar classes de P3 a la Jacint Verdaguer

I ara, com que 2 nens s’han apuntat a la privada o concertada, tant és, perquè tothom té dret a fer el que vol, el cens s’ha reduït.

Ah! El cens! I tornem a estar com l’any passat: Dues classes replenes de 26 o 27 nens, justets, justets, per començar a l’escola de sempre. I, com sempre, perfectes per ser triplicades al mes de setembre, novembre, gener… Com ens ha passat cada any, perquè la matrícula és viva durant tot el curs.

No sabem com ho veieu…

Som conscients que tots els que tenim nens i nenes en altres cursos no podem solucionar el tema de les massificacions a les aules, aquests tercers i quarts i cinquens tant replens, però podríem fer quelcom pels que venen al darrera, pels pàrvuls, pels germans i germanes més petits.

Ho trobem de vergonya. Ho trobem escandalós. Ho trobem una enganyifa. Ho trobem desil·lusionant i esgotador. Ara sí que les persones de debò preocupades pel futur d’aquest poble hauríem de fer quelcom sobre aquesta qüestió. 

Demanem a qui tingui contactes que ho esbombi, a qui tingui oportunitat que es queixi, qui pugui que es pengi una pancarta, un cartell, una enganxina, truqueu a les ràdios, a les TV, als diaris, envieu cartes on sigui. I queixem-nos d’una vegada!!! 

Recordeu que ni tant sols ens han arreglat les goteres del teulat de la Jacint Verdaguer, tal i com ens van prometre… Ni ampliació, ni obres, ni ESCOLA NOVA.

No som imbècils. No confonguem els temes:

– El necessari SES, no substitueix una escola

– La LLar d’Infants era necessària, tampoc substitueix una escola

– El CEIP Jacint Verdaguer està massificat i no pot absorbir els nens que hi entren durant tot l’any, ens CAL UNA NOVA ESCOLA

No barregem les coses. Unes inversions no tenen res a veure amb les altres…

 

PROTESTEM!!!!!

cartell per reclamar un nou centre escolar a Sils

AMPA CEIP JACINT VERDAGUER DE SILS

 

Com sempre, hi ha altres blocs que en fa ressò, i en breu, suposem, se n’afegiran altres:

http://silsdelaselva.wordpress.com/2009/04/29/segon-ceip-en-barracons/

http://amsils.bloc.cat/post/15389/255350

 

 

Anuncis