La reunió amb el Conseller d’Educació, Sr. Ernest Maragall ha canviat d’hora.

Aquest canvi però ha estat un periple que ha durat tota una tarda i ens ha obligat a anul·lar l’autocar de baixada a Barcelona.

Us expliquem:

A quarts de cinc des de Conselleria han trucat a l’Ajuntament anunciant que la reunió, per qüestions d’agenda, no podia efectuar-se fins d’aquí a una o dues setmanes. Ràpidament s’ha trucat a qui teníem els telèfons i em tramés emails a les famílies que s’havien apuntat per tal d’anul·lar la baixada a Barcelona.

A quarts de nou s’ha rebut de nou una altra trucada amb la confirmació de la reunió, però amb canvi d’hora: les 17:30 h. 

Com muntar ara un bus de baixada a aquestes hores? Què fem, truquem de nou a tothom? Què fan els pares i mares per decidir-se a menys de 22 h. del fet?

Així que en el Pavelló, a peu de carrer, quatre o cinc persones implicades han decidit no tornar a contractar l’autobús, no hi ha temps, ni tan sols hi ha temps material de fer una convocatòria per preguntar als pares…

No volem mal pensar, perquè ja se sap que un Conseller és una persona molt ocupada… però potser que no volguessin ningú davant la porta?

AMPA CEIP JACINT VERDAGUER

Anuncis