Logotip nou AMPA a color

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);} Benvolgudes famílies,

Divendres passat en la reunió mensual de l’AMPA finalment es van acomplir els avisos que des de feia mesos el nostre president anava fent explícits: com ja molts podreu deduir, sí, en Marcel Sallent deixa la presidència de l’AMPA. També marxa una bona part de la Junta.

No volem dir coses errònies i dels motius us en explicarà millor ell mateix,  però si que volem recollir el que  ell mateix ha anat expressant: que va entrar per estar-hi 2 anys i que ja en portava cinc, que cal renovar-se, que calen altres pares i mares, tenir altres idees, tenir diversitat i anar canviant i tenir altres projectes per els que lluitar.

En aquests moments de recomposició,  volem donar-te públicament les gràcies Marcel, a tu en especial, però mai oblidant a tots aquells que juntament amb tu heu tirat endavant tota la feinada que ha suposat tots els projectes que heu engegat. Però no només per això t’estem sincerament agraïts si no per la teva capacitat i competència, per el teu saber fer, per la teva implicació, honestedat i coherència, per la teva claredat i practicitat, per la teva proximitat i lideratge, i….. buf… per moltes coses que segur quedaran en nosaltres.

Volem que surtis per la porta gran, en braços  i donant la volta al “pati”. Desitjar-te molta sort i que la il•lusió t’acompanyi en el teu nou camí, i allà on vagis puguis dur a terme tots els nous projectes que et plantegis.

Ens queda una gran herència del vostre pas per l’AMPA, de tot l’equip de persones que heu estat al peu del canó durant aquests cinc anys i volem que aquesta empremta que heu deixat, quedi marcada en el decurs de les properes juntes que vagin sorgint. Intentarem seguir els vostres passos, fins allà on siguem capaços. De ben segur que us tindrem al costat quan us necessitem. Per poder-ho fer confiem que comptarem amb el suport i col•laboració d’altres pares i mares d’aquesta Associació.

Moltes gràcies a tots i totes!

Atentament,
Sils,  22 de juny de 2009

Anuncis