Dilluns,  tots amb la samarreta groga

 

Està clar que el finançament és la clau de l’èxit o del fracàs del sistema educatiu. Tan l’escola pública com la concertada reben cada vegada més un finançament insuficient,  que no es correspon amb les necessitats i les expectatives de la societat actual.

Però les retallades que el departament d’ensenyament està realitzant sembla que només estiguin afectant de manera profunda a l’escola pública.  El nombre d’hores lectives, l’horari, les subvencions… i  fins i tot els resultats de les competències bàsiques, van en detriment de l’escola pública.

Tota una colla de plataformes d’arreu de l’estat espanyol en defensa de la escola pública, s’estan mobilitzant amb l’objectiu d’expressar l’ampli rebuig social a la retallada pressupostària i reclamar igualtat entre l’escola pública i la concertada.

Una de les accions que proposen a nivell general és que el  primer dia de classe tothom porti una samarreta groga; aquesta és l’acció de protesta que entitats, sindicats i associacions de mares i pares d’arreu de Catalunya, agrupats a la Plataforma Groga, proposen per al pròxim dilluns, 12 de setembre.

L’ampa Jacint Verdaguer es suma a aquesta protesta i us anima a que poseu una samarreta groga als vostres fills el primer dia d’escola, amb el lema: “S.O.S. ensenyament públic de qualitat”.

 

Anuncis