L’ampa torna a oferir l’activitat de teatre com a activitat extraescolar, l’ampliació del temps a l’hora de menjador amb la supressió de la sisena hora, ens ha permet oferir .

Potser alguns encara recordareu l’Anna i el bon regust que ens va deixar el seu treball en els nostres fills i filles.

 

Professora: Anna Hidalgo

Actriu i narradora oral. Graduada en Art dramàtic per El Galliner, ha cursat el Postgrau de Pedagogia Teatral a Infantil i Primària i el Diploma en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. Amb una variada formació en dansa, és directora d’activitats en el lleure i, des de  1999, pedagoga teatral, especialitzada en teatre infantil i juvenil, impartint classes en múltiples espais i centres escolars.

Teatre a les escoles. Fitxa

El Centre de formació teatral El Galliner parteix que: el teatre és una eina fonamental per al desenvolupament de la persona. Amb aquests cursos no es pretén només formar actors sinó contribuir a la formació integral dels alumnes: coneixement d’un mateix, seguretat personal, capacitat d’observació,  expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat… sense oblidar mai que el més important és que s’ho passin bé.

 

 

Anuncis