El departament d’Ensenyament  ha eliminat les subvencions a les ampas.

La nostra AMPA deixarà de rebre les subvencions  per oferir els serveis:

– ATENCIÓ MATINAL

– ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

– I AULES OBERTES (CASALTES DE JUNY, SETEMBRE…).

Aquesta manca d’ingrès afectarà a les quotes dels serveis, ja que aquestes s’han estat oferint  gràcies a aquestes subvencions.

Però a part de les retallades del departament també s’ha reduït a la meitat la subvenció de l’ajuntament.

Estem en temps difícils…. Aquells ingressos que l’ampa rebia s’han vist altament alterats amb totes aquestes retallades i la repercussió que això comportarà serà important.  Els que haurem de suportar totes aquestes retallades haurem de ser les famílies, i no només econòmicament si no amb esforç, creativitat i implicació per part de tots. Més que mai ens tocarà implicar-nos, més que mai ens tocarà estar units famílies i mestres, més que mai haurem de donar un cop de mà per que la nostra escola i els nostres fills puguin tenir el millor.

Caldrà que a la falta de diners hi posem les nostres mans, el nostre temps, la nostra imaginació. Seran vitals cada un dels granets que cadascú pugui aportar per poder trobar sol.lucions creatives a les necessitats que se’ns vagin generant.

Més informació:

http://www3.escolacristiana.org/wp_recullpremsa/2011/10/la-vanguardia-ensenyament-cancela-tres-programas-de-ayudas/

http://www.elpais.com/articulo/cataluna/Rigau/suspende/ayudas/actividades/extraescolares/servicio/acogida/matinal/elpepiespcat/20111014elpcat_8/Tes

http://www.fapac.cat/2011/10/La-FaPaC-denuncia-la-suspensió-dajuts-dirigits-les-fam%C3%ADlies

Anuncis