dis2013

Amb els anys, el Dia de la Internet Segura s’ha convertit en una fita en el calendari de la seguretat a la xarxa. Va començar com una iniciativa del projecte SafeBorders UE el 2004 i va ser rebuda per la xarxa de Centres Safer Internet Europeus d’Insafe (www.saferinternet.org) com una de les seves primeres activitats el 2005. El Dia de la Internet Segura ha crescut més enllà de la seva àrea geogràfica natural i ara se celebra ja a més de 100 països de tot el món, a través de sis dels set continents del món.

Safer Internet Day 2013 arriba a la desena edició, i tindrà lloc el dimarts 5 de febrer de 2013. El tema d’enguany treballa els “drets i responsabilitats” a la xarxa, i encoratgem a cada usuari demanant-li “Connecta’t amb respecte”.

Aquest any Insafe, juntament amb el seu soci INHOPE (Associació Internacional de Hotlines d’Internet), pretenen conscienciar a tots els grups d’interès – des de nens i joves, pares, monitors i educadors, i la indústria i el sector TIC dels seus respectius drets i responsabilitats en relació amb el món a la xarxa, ja que tots treballem en conjunt per fer d’Internet un lloc més segur i millor.

 

Mira l’espot i trobaràs més informació a www.saferinternetday.org

Anuncis