Cartell_CrosEscolar_Riudarenes_P%C3%A1gina_1

Fem difusió del Cros escolar Josep Boada, poden participar nens de 3 a 12 anys de qualsevol escola de la comarca de la Selva.

Des de l’escola Josep Boada de Riudarenes, estem organitzant el primer Cros Escolar Josep Boada, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva, l’AMPA i l’Ajuntament, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, que tindrà lloc a la carretera de l’Esparra (antiga fàbrica Abanderado), el dia 11 de maig de 2013.

Des de l’àrea d’educació física, estem motivant a l’alumnat perquè participin. Creiem que aquesta trobada esportiva té un gran valor educatiu que pot engrescar a la mainada i a gaudir de l’esport amb nens i nenes d’altres escoles de la comarca. 

Us adjuntem l’horari i el recorregut del cros escolar, per poder-vos organitzar millor. Els nens i nenes que hi participin, hauran d’estar una hora abans de la seva cursa, per tal de fer l’escalfament i veure el recorregut. 

Si algun alumne/a vol participar, podeu apuntar-los directament a la web del consell comarcal de la selva: http://www.selva.cat/esports/

Podeu veure el circuit i els horaris clicant a la imatge.

 

Anuncis