Expliquem contesL’escola ha estat informant a les famílies d’una magnífica iniciativa per incentivar i promoure la lectura als nens i nenes de cicle inicial i nosaltres volem fer difusió d’aquesta excel·lent proposta:

———————————————————————————————————

Benvolgudes Famílies,

Com ja us vam informar, des de Cicle Inicial volem engegar la lectura amb les famílies, a través d’una prova-pilot.

  • Quan?

Divendres

4 Abril

9 Maig

6 Juny

 

  • A on? A les diferents aules disponibles de l’escola
  • Qui? Pares, mares, àvies, avis, oncles…qualsevol familiar que estigui disposat a ajudar en el procés lector dins l’escola.
  • Com ho farem? Són unes sessions on els nens escoltaran contes i participaran en ells;  i que serveixen per engrescar a l’alumne al món de la lectura

 Per la primera sessió, els familiars s’hauran de preparar l’exposició d’un conte.

 Com? Explicant-lo teatralment, a través d’un power-point, fent dibuixos, preparant preguntes… Tots els treballs realitzats són vàlids i apreciats. Lliure elecció. Endavant amb la imaginació !!!

 Durant les dues següents sessions, els familiars passaran pels diferents grups de 1r i 2n, on realitzaran l’exposició del conte.

 Creiem que és una prova-pilot molt engrescadora i profitosa per a tots, on la participació i la coordinació entre mestres i famílies és molt important per ajudar al nen/a en el seu procés lector.

 Si algun pare, mare o familiar encara està disposat a ajudar, que ho faci saber el mestre-tutor del seu fill/a abans d’aquest dimecres 26  de Març.

 

                                                           Moltes Gràcies

Mestres de Cicle Inicial

———————————————————————————————————

Us animem a col·laborar i us deixem aquest vídeo d’exemple per si voleu anar assajant.

Si voleu agafar idees aquí trobareu més vídeos.

Anuncis