El passat dijous dia 3 vam tenir la 1a Jornada Creativa del Projecte Nou Pati Verdaguer, ens ho vam passar molt be i van sortir moltes idees per construir el nou pati pels nostres fills, podeu veure fotos de la jornada clicant el seguent enllaç:

Fotos 1a Jornada Creativa del Projecte Nou Pati Verdaguer

De tots els que hi vam col·laborar hi havien 24 membres del professorat i només 12 pares, dels quals més de la meitat érem membres de l’AMPA.

Des de l’AMPA estem molt agraïts a l’equip directiu i als membres del professorat per la seva col·laboració fora d’hores de feina i al’hora decebuts per la manca d’implicació de les famílies en la millora dels patis on passen cada dia els seus fills i filles. Som una de les escoles amb més alumnes de Girona, més de 450, per tant també som moltes famílies i ens sap molt greu veure aquesta manca d’interès.

Tornem a fer la crida i us demanem, si us plau, que veniu a participar de la propera jornada creativa el dijous dia 10 amb els vostres fills i filles, per part de l’AMPA oferirem, com vam fer el passat dijous, servei d’acollida per qui necessiti deixar els nens, begudes i pica pica per tal de fer la jornada mes distesa.

 

 

Anuncis