noticia_129

Ens fem ressó d’aquesta interessant notícia a la web de l’escola i, de seguida que estigui disponible, us animem a descarregar aquesta aplicació per estar informats de les notícies i activitats dels nostres fills a l’escola:

Benvolgudes famílies;

Com ja vàrem informar-vos a l’inici d’aquest curs 2016-17, mitjançant aquest nou recurs (ClickEdu) ens proposem millorar la comunicació amb tots i cadascun dels membres de la Comunitat Educativa de la nostra escola.

Properament rebreu de mans dels vostres fills (en un sobre nominal i tancat), el document amb les vostres dades com usuaris junt amb la contrasenya corresponent per a poder accedir a la nova plataforma i les indicacions d’accés.

Aquest primer contacte no serà més que l’oportunitat de familiaritzar-vos amb aquest sistema, pendent d’anar-se ampliant gradualment en llarg del curs.

Es tracta de l’ APP Clickedu (https://verdaguersils.clickedu.eu) que podeu baixar-vos gratuïtament des del vostre PC o dispositiu mòbil i que estarà configurada per a que com a responsables dels vostres fills, aneu rebent informació actualitzada d’un ampli ventall d’apartats referents de la seva vida escolar al nostre centre.

 

Cordialment
Equip Directiu

Anuncis