activitats-pati-menjador

Com ja sabeu, l’AMPA ofereix diverses activitats extraescolars al migdia, però ens trobàvem que els alumnes que no feien aquestes activitats passaven molta estona esvarats al pati del menjador i aquest fet generava petites incidències i queixes de pares i mares.

Per tal de resoldre aquest problema, l’any passat, en coordinació amb l’escola, vam contractar la Judith per obrir alguns dies la biblioteca de l’escola i la valoració va ser molt positiva, els alumnes que hi anaven s’ho van passar molt bé i, a més, van millorar la lectura.

Aquest curs hem aconseguit tenir la biblioteca de l’escola oberta tots els dies, en horari de menjador, per tal que tots els alumnes en poguessin fer ús, però els alumnes que són més moguts i preferien no anar a la biblioteca també necessitaven una activitat guiada.

Per aquest motiu vam fer un projecte, subvencionat pel Consell Comarcal, per contractar un monitor amb experiència que fes de dinamitzador d’activitats esportives i lúdiques a l’hora del pati del menjador escolar.

Finalment, després de diverses entrevistes, vam escollir l’Aniol, que va començar al novembre i fa diverses activitats guiades als alumnes (a partir de cicle inicial) tots els dies al pati del menjador.

Pel seguiment que estem fent, les valoracions són molt positives i els nens estan encantats.

També us volem comentar que aquesta setmana us deu haver arribat un full del menjador escolar per autoritzar l’assistència dels vostres fills i filles a les activitats extraescolars que organitza l’AMPA als migdies.

Volem aclarir que les activitats a les quals fan referència són les anteriorment esmentades, lectura a la biblioteca amb la Judith i activitats esportives i lúdiques amb l’Aniol.

Aquestes activitats són gratuïtes per les famílies.

Amb aquestes iniciatives esperem i desitgem acabar amb les incidències a l’hora del pati del menjador i que els nostres fills i filles gaudeixin amb seguretat de les seves activitats preferides.

Anuncis