molt important

Ens sap molt greu tornar a comunicar-vos que per aquest curs 2017-18 tampoc podem garantir que es facin les activitats extraescolars, l’atenció matinal, els casals, així com la resta d’inversions i activitats que fa l’AMPA per l’escola, els alumnes i les famílies.

El motiu és ben senzill, passen els anys i ens trobem que no hi ha la voluntat per part de noves famílies de formar part de la junta de l’AMPA, i això ha fet que els pocs que estem ens plantegem si és factible continuar amb l’AMPA.

Els pares i mares que estem a la junta de l’AMPA treballem desinteressadament per totes les famílies de l’escola els 365 dies de l’any, fent diverses activitats, reunions, gestions i atenent consultes fins i tot caps de setmana i festius a qualsevol hora. És una feina poc valorada i l’única compensació que rebem és la satisfacció d’haver millorat el nivell i l’entorn educatiu dels nostres fills i filles i haver ajudat les famílies de la nostra escola.

Per poder gestionar tota aquesta feina es necessiten mares i pares disposats a fer totes aquestes gestions i cal que els membres de la junta es vagin ampliant i renovant.

El curs passat, ja es va fer aquest mateix comunicat, i ara malauradament l’hem de tornar a repetir, doncs encara que la junta s’ha renovat durant el curs 2016-2017, continuem necessitant de més pares i mares per poder continuar.

Sovint ens trobem amb pares i mares que ens diuen que no poden formar part de la junta perquè no tenen temps, que amb els nens i la feina no disposen de temps. Entenem que costa haver d’invertir en l’AMPA el poc temps lliure que teniu per estar amb les vostres famílies, però esperem que entengueu que nosaltres també som pares i mares com tots vosaltres, tots tenim les nostres feines, els nostres fills, les nostres famílies i els nostres problemes però ho fem perquè pensem que és un temps ben invertit i els nostres fills en surten beneficiats.

Som conscients que si es deixen de fer totes les inversions i activitats que fa l’AMPA l’impacte per l’escola, les famílies i els alumnes serà molt negatiu, però aquest problema té fàcil solució.

Necessitem pares i mares per la junta de l’AMPA perquè tot pugui continuar funcionant, si es presenten els suficients i amb la implicació necessària per tirar-ho endavant, tot solucionat. Nosaltres estarem el temps necessari amb els nous membres per tal de facilitar al màxim aquesta transició.

Així doncs, fem una ultima crida a totes les famílies de l’escola:

NECESSITEM PARES I MARES PER LA JUNTA DE L’AMPA.

Ha d’augmentar de forma considerable el nombre de pares i mares amb moltes ganes de formar part  i de tirar endavant l’AMPA durant aquest nou curs 2017-2018, si no és així probablement pel proper any 2018, la Junta es dissolgui.

Està a les vostres mans.

 

P.D.: Repartirem fulls per apuntar-se a la junta de l’AMPA a les reunions de pares de principi de curs, però també podeu fer-ho per mitjà d’un correu electrònic a ampasils@gmail.com.

Anuncis