Material escolar

Material i llibres principal

EL SERVEI

La junta de l’ampa disposa d’una comissió encarregada  de fer la distribució dels llibres i material escolar de cada curs. Aquesta intenta obtenir bons descomptes i que la gestió sigui el més còmode possible per tothom.

USUARIS

Cal ser soci de l’ampa.

Com a entitat no lucrativa l’AMPA no pot vendre llibres i material escolar a qualsevol. El que sí que permet la llei és que en puguem fer la distribució, que no venda, de llibres i material escolar entre els seus socis. Per tan ÚNICAMENT podem distribuir llibres i material a aquelles persones que siguin SÒCIES. Per tant, és evident que per tal de poder gaudir dels descomptes i rebre els llibres i el material cal tenir abonada la quota.

Les famílies que han optat per una opció individual, o part del material el porten de casa, o entren al centre més tard, s’encarregaran ells mateixos de l’adquisició d’aquest material i de que els seus fills/es els duguin el primer dia i tot estigui complet. L’ampa no es pot encarregar de fer la distribució als alumnes que s’incorporen a meitat de curs ja que les distribuïdores ja no ens serveixen material fins al proper curs.


 DOCUMENTACIÓ:

CURS 17-18

– CURS 16-17

– CURS 15-16

– CURS 14-15

– CURS 13-14

– CURS 12-13

– CURS 11-12

Deixa un comentari