Qui som?

Reunió

L’AMPA és una de les formes que tenen els pares i mares d’agrupar-se i organitzar-se dins del Centre Escolar. És una entitat, sense afany de lucre, reconeguda legalment al registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un decret de l Generalitat de Catalunya.

Això vol dir que tots els pares i mares que formen part de la junta i tots aquells que hi colaboren ho fan de manera desinteressada.

La participació dels pares i mares en l’esdevenir de l’escola Jacint Verdaguer de Sils s’organitza a través de l´AMPA, espai des del qual s’intentarà col·laborar amb el Consell Escolar, de manera que el projecte educatiu del centre sigui el màxim de profitós per als nostres fills i filles…Assolir una educació de qualitat serà l’objectiu fonamental de l’AMPA en el present i en el futur. La manera en que aquesta participació la volem dur a terme és  per una banda la canalització de propostes dels pares i mares vers Consell Escolar i permeten una participació més àmplia a través del projecte de delegats.
L´AMPA Jacint Verdaguer  té també com a missió gestionar, finançar, mobilitzar i promoure una sèrie de serveis i d’activitats en benefici dels infants de l’escola i les seves famílies com:

– Atenció matinal de 7’45 a 9’15h
– Activitats extraescolars
– Distribució de llibres i material escolar
– Diferents casals infantils per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar
– Organització d’activitats socials: Carnaval, sortides, participació en festes locals…
– Suport a la formació: activitats per pares i també per als alumnes
– Millora d’equipaments escolars
– Donar suport a les propostes de l´equip directiu

I per dur a terme totes aquestes iniciatives i d’altres que aniran sorgint al llarg del curs necessitem la vostra col·laboració i suport .

Benvinguts!!!!

DOCUMENTACIÓ:

Estatuts Ampa 2004

Deixa un comentari