Ens fem ressò del full informatiu de final de curs que ha publicat l’escola, us recomanem que us ho mireu, conté informació important del proper curs:

Benvolguts/des pares/mares:

Un cop finalitzades les classes, la majoria dels mestres romandrem a l’escola fins el 30 de juny en horari de matins. Per a qualsevol consulta, podeu trucar o venir a l’escola de 12h a 13h o en horaris convinguts amb els mestres.

PROPER CURS

Els mestres estarem a l’escola a partir del dia 1 de setembre i els alumnes començaran dilluns 15 de setembre de matí i tarda:

  • Matins: 9:15h a 12:45h.                   
  • Tarda : 15h a 16:30h
  • SEP (Suport personalitzat): 14:30h a 15:00h (a partir d’octubre)

 LLIBRES I MATERIAL:

Tots els alumnes en iniciar el curs, han de disposar del material que se’ls demana.

A partir del setembre, caldrà ingressar en un sol pagament i en el compte de l’escola, l’import de 40€ en concepte de material fungible, sortides  i reutilització de llibres.

Material personal de l’alumnat:

  •   L’Ampa el gestionarà per a tots els seus socis.
  •   Fem arribar en paper a les famílies el full per a cadascun dels cursos.

Aquest curs ens sumem als nous aires i volem començar, de forma esglaonada i pausada, a ampliar la nostra didàctica per projectes a tota l’escola, substituint poc a poc i sense cap pressa, els tradicionals llibres de text per d’altres eines innovadores. Amb l’esforç compromès de tot un equip docent, es treballarà per a aquest canvi vetllant especialment pels continguts de totes i cadascuna de les àrees i garantint els processos d’aprenentatge dels nostres alumnes.

Com a novetat destaquem que les famílies no hauran de comprar llibres ni quaderns com fins ara. Els alumnes augmentaran dedicació a l’escriptura en llibretes.

 INFORMACIÓ PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES

El curs 2014/2015 serà el vuitè any de la seva implantació i seguirem amb una bona part dels llibres actuals per tal de reutilitzar-los.

Pel curs vinent s’han fet els següents canvis:

  • Traiem el llibre de Medi i llengua estrangera (anglès) de CS incorporant llicències digitals.
  • També s’han adquirit nous llibres de lectura per a diferents cicles.

Recordem que els alumnes que malmetin els llibres hauran d’abonar-ne l’import. 

ROBA PERDUDA

El dia 30 de juny, de 10’00 a 13’00, les famílies que ho desitgin podran passar per l’escola per tal de recuperar alguna peça de roba perduda durant aquest curs.

Tota la resta serà donada a Càritas de Sils.

BONES VACANCES D’ESTIU!